NieuwsPodcastTe gast

Podcast met Kamerleden – Chris Stoffer van de SGP

Prinsjesdag is voorbij, de miljoenennota gepresenteerd en dat betekent dat in Den Haag de verkiezingscampagnes voor de landelijke verkiezingen van maart 2021 nu echt gaan losbarsten. Maar wat vinden de politieke partijen eigenlijk van de gepresenteerde plannen van Prinsjesdag? Missen er dingen die we wellicht terug gaan lezen in de verkiezingsprogramma’s?

ONL is benieuwd naar de reacties van Kamerleden op de gepresenteerde plannen voor 2021 en blikt graag vooruit op de verkiezingscampagnes. We starten daarom met een korte nieuwe reeks van podcasts met diverse Tweede Kamerleden.

Vandaag was Chris Stoffer van de SGP te gast in het ondernemershuis. Als woordvoerder voor onder andere Sociale Zaken en Economische Zaken viel er genoeg te bespreken. ONL voorzitter Hans en kamerlid Chris Stoffer praten over het noodpakket voor bedrijven en natuurlijk de miljoenennota. Daarnaast komen de overheidsfinanciën en het verkiezingsprogramma van de SGP aan bod. Een goed gesprek waarin diverse thema’s de revue passeren.

Benieuwd waar de SGP de komende debatten en tijdens de verkiezingen op inzet? Luister hier de podcast: