Nieuws

ZKH Prins Constantijn opent het internationaal ondernemersontbijt van ONL.

DEN HAAG – Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Constantijn opent aanstaande vrijdag 9 september in zijn rol als special envoy van StartUpDelta2020 het Internationale Ondernemersontbijt. Dit is de aftrap van de Nationale Ondernemersdag van ONL Voor Ondernemers.

De Prins is als start up ambassadeur van StartUpDelta2020 nauw betrokken bij internationaal ondernemen. Hij zal bij het begin van het ontbijt door ONL voorzitter Hans Biesheuvel kort bevraagd worden over StartUpDelta2020, het initiatief  van de Nederlandse overheid dat het innovatieve karakter van de onze economie internationaal op de kaart moet zetten.

ONL-voorzitter Hans Biesheuvel toont zich zeer ingenomen over het feit dat de prins gelegenheid heeft om bij het ontbijt aanwezig te zijn. ,,Het gaat zeker helpen bij het op gang brengen van de dialoog over onze innovatieve economie en internationaal ondernemen.”

Bij het Internationaal Ondernemers Ontbijt brengt ONL ondernemers, ambassadeurs en diplomaten uit ruim twintig landen samen om te contact te leggen en te spreken over kansen voor Nederlandse ondernemers voor handel met het buitenland.

Later op de dag biedt ONL de schaduwbegroting met een groeimodel voor de Nederlandse economie aan aan minister Kamp van Economische Zaken. Ook premier Rutte komt naar de bijeenkomst op het Plein in Den Haag om in gesprek te gaan met de aanwezige ondernemers.

prins_constantijn-download-jpg