AgendaOpenbare bijeenkomsten

Zondag 7 december: Uitzending televisieprogramma Frits Huffnagel – TV West

Hans Biesheuvel is de tafelgast van Frits Huffnagel in zijn talkshow FRITS bij TV West. Hij zal tijdens het gesprek onder meer vertellen over de verwachtingen voor de economie in 2015. Ook zal hij meer vertellen over DNOB en het OndernemersParlement waarvan de kick-off start op dinsdag 9 december.

De uitzending is te zien op zondag 7 december vanaf 13.00 uur op TV West en online.

Over de uitzending van 7 december
Op zondag 7 december is de laatste WestBusiness presenteert: FRITS! van dit seizoen te zien. De uitzending komt vanaf een bijzonder locatie, de 40ste verdieping van de Haagse Toren in Den Haag. De gasten in deze uitzending zijn:

Ralph van Hessen is de initiatiefnemer Big Improvement Day. Dit is een inspiratiedag voor de ‘beslissers van Nederland’, waarin positief naar de wereld wordt gekeken en oplossingen voor veel voorkomende problemen worden aangedragen. Het Circustheater in Den Haag is op 20 januari de locatie voor de 8e editie van Big Improvement Day.

Hans Biesheuvel richtte vorig jaar ONL voor Ondernemers op en dit jaar lanceert hij het plan van een eigen bank; DNOB. Deze bank moet service bieden aan ondernemers waarmee ze bij de reguliere banken niet terechtkunnen.

Gijs van de Westelaken is producent van de nieuwe Tv-serie De Fractie. Vanaf 12 januari is deze dramaproductie te zien bij de VPRO. De serie is bedacht door Van de Westelaken en ex-politicus Femke Halsema. De serie vertelt het verhaal van een fictieve fractie in de Tweede Kamer. De politieke situaties in de serie zijn echter wel echt. Volgens de VPRO gaat het om innovatief politiek drama dat zich afspeelt midden in de realiteit.