Ondernemershuis decor van live-uitzending De Ondernemer Kiest

Politieke kopstukken schuiven maandag 20 november 2023 in de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen aan bij de live-uitzending De Ondernemer Kiest in het Ondernemershuis in Den Haag. De uitzending is van 10.00 tot 16.00 uur live te beluisteren op New Business Radio, te zien op AD.nl/economie, bij De Ondernemer (DPG Media) en op YouTube.

Onder meer Jan Paternotte (D66), Sophie Hermans (VVD), Pieter Omtzigt (Nieuw Sociaal Contract) en Joost Eerdmans (JA21) komen langs en gaan in gesprek met ondernemers en presentatoren Hans van Soest, Jonathan van Noord en Paul van den Bosch. ONL-voorman Hans Biesheuvel en consumentenpsycholoog en Patrick Wessels duiden na afloop de gesprekken duiden en partijkeuzes.

“Ik hoop dat ondernemers meer duidelijkheid krijgen over welke partij het beste bij hen past”, zegt Hans Biesheuvel. Doel van de uitzending is om de ondernemersstandpunten van iedere politieke partijen voor het voetlicht te brengen. “Er is in de verkiezingsdebatten tot nu toe vooral aandacht geweest voor de thema’s bestaanszekerheid, migratie en klimaat. Ik ben heel benieuwd naar de plannen om het ondernemersklimaat en de economie te verbeteren”, aldus Biesheuvel, die onlangs het ONL-Verkiezingsmanifest Van A naar MKBeter naar buiten bracht.

Meer nieuwsberichten

Foto tekenmoment ONL en NVP
Nederlandse Vakbond Pluimveehouders in zee met ONL
Geplaatst op: 12-07-2024
Nieuw Bestuur Onl
Nieuwe gezichten in het bestuur van ONL voor Ondernemers 
Geplaatst op: 12-07-2024
Erik Ziengs Foto Femke Van Den Nouweland
Steeds meer gemeenten kiezen voor uitstel zero-emissiezones
Geplaatst op: 04-07-2024