Sluit je aan bij ONL

Word vriend, partner of deelnemer

Ondernemers hebben behoefte aan een betrouwbare overheid en toekomstbestendig beleid. Het aansluiten bij ONL heeft de volgende voordelen: blijf op de hoogte van alle belangrijke (politieke) ontwikkelingen op ondernemersgebied, het vergroten van zichtbaarheid, directe invloed op wet- en regelgeving door middel van lobby en toegang tot exclusieve ondernemersevenementen.

Praat mee, bepaal mee en doe mee

Word partner van ONL

ONL wil de krachten bundelen met ondernemersverenigingen en brancheorganisaties. Blijf op de hoogte van wet- en regelgeving en profiteer van de lijnen naar de landelijke politiek.

Jouw donatie, dus jij bepaalt

Word vriend van ONL

Word vriend van ONL en bepaal zelf de hoogte van de donatie en waar dit geld aan wordt uitgegeven. Blijf op de hoogte van al onze successen via de nieuwsbrief die iedere maand verschijnt. 

Haak aan als ondernemer

Word deelnemer van ONL

Steun ONL door deelnemer te worden! Dat kan al vanaf 1 euro per dag. Onze participanten bepalen onze agenda en krijgen toegang tot het exclusieve ondernemersnetwerk.

Https://unsplash.com/photos/f2krf Qfcqw

Laat je stem horen als ondernemer!

Meld je nu aan voor het Ondernemerspanel en laat je mening horen over actuele zaken, zoals regelgeving, subsidies, verduurzaming en netcongestie.

Vriend, partner of deelnemer worden?

Sluit je nu aan bij hét mkb-ondernemersnetwerk van Nederland en laat jouw stem horen in politiek Den Haag. Dat kan op verschillende manieren: door partner, vriend of deelnemer te worden. 

Selecteer hieronder een optie