Sluit je aan bij ONL! 

Praat mee, bepaal mee en doe mee. 

Samen maken we Ondernemend Nederland sterker. 

Sluit je bij ons aan. De meeste ondernemers doen dit voor 1 euro per dag: 365 euro per jaar. Vanaf 1.000 euro per jaar ben je lid van de ONL Ondernemersclub en krijg je toegang tot exclusieve events. 

Help mee Nederland ondernemender te maken 

Het ondernemersklimaat van Nederland verbeteren. Dat is het doel van ONL voor Ondernemers. Sinds september 2013 zijn we dé stem van Ondernemend Nederland. ONL vertegenwoordigt inmiddels meer dan 100.000 ondernemers en tientallen brancheverenigingen en ondernemersverenigingen. 

ONL heeft de invloed die nodig is voor verandering. We hebben al veel bereikt. Met een duidelijke agenda waar de politiek niet omheen kan. Onze voorstellen zijn goed onderbouwd en we zijn constructief. Politiek Den Haag gaat daarom graag met ons in gesprek. We nodigen je van harte uit om met ons mee te doen. Want samen kunnen we méér invloed uitoefenen op de politiek en het ondernemersklimaat in Nederland beter maken. 

Sluit je bij ons aan! 

Hans Biesheuvel en Mirjam Bink 

Oprichters ONL voor Ondernemers 

Sluit je aan als ondernemer

De meeste ondernemers sluiten zich voor 1 euro per dag bij Ondernemend Nederland aan. Daarmee krijg je directe invloed op onze agenda. Jij beslist mee over de onderwerpen waarvoor wij in actie komen. Regelmatig peilen we je mening over actuele ondernemersthema’s. Ook krijg je toegang tot het brede ONL-ondernemersnetwerk en een uitnodiging voor onze bijeenkomsten. Via een nieuwsbrief houden we je regelmatig op de hoogte van onze activiteiten. Sluit je bij ons aan voor 1 euro per dag.

Wil je eerst meer weten over de voordelen van jezelf als ondernemer aansluiten bij ONL? Klik dan hier voor meer informatie over wat we doen, wat we hebben bereikt en waarom andere ondernemers zich bij ONL hebben aangesloten.

Sluit je aan bij de ONL Ondernemersclub

De ONL Ondernemersclub is een exclusief ondernemersnetwerk dat tweemaal per jaar samenkomt tijdens bijzondere events. Om van gedachten te wisselen, kennis en ervaring te delen, waardevolle contacten te leggen en elkaar te inspireren. Het is een club voor ondernemers die de aanpak en visie van ONL voor Ondernemers onderschrijven en willen netwerken in Den Haag zonder lidmaatschap-poespas. Meer informatie over de ONL Ondernemersclub vind je hier.

Wil je eerst meer weten over de voordelen van jezelf als ondernemer aansluiten bij ONL? Klik dan hier voor meer informatie over wat we doen, wat we hebben bereikt en waarom andere ondernemers zich bij ONL hebben aangesloten.

Word Vriend van ONL

We zijn ontzettend blij met de support die we ontvangen van ondernemers uit het hele land. Wil je een ander bedrag dan 365 euro of 1.000 euro per jaar bijdragen? Word dan Vriend/Donateur van ONL. Je bepaalt zelf het bedrag waarmee je ONL steunt en waar we jouw donatie aan uitgeven. Via een nieuwsbrief houden we je regelmatig op de hoogte van onze activiteiten. Meld je aan als vriend

Sluit je aan als branchevereniging

Wij verbinden ons met ondernemersverenigingen en branches, in een samenwerking op maat. Zo versterken we elkaar en vergroten we allebei onze invloed in Nederland. ONL heeft veel goede ervaringen met samenwerkingspartners in verschillende branches. Samen krijgen we meer voor elkaar! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wil je eerst meer weten over de voordelen van jezelf als branchevereniging of ondernemersvereniging aansluiten bij ONL? Klik dan hier voor meer informatie over wat we doen, wat we hebben bereikt en waarom andere ondernemers zich bij ONL hebben aangesloten.

Onderwijs

Ondernemerschap is de sleutel naar de toekomst van Nederland! ONL besteedt daarom extra aandacht aan ondernemerschapsonderwijs, we delen onze kennis en ervaring graag met de toekomstige generatie ondernemers. ONL verbindt zich graag met onderwijsinstellingen die een rol spelen in ondernemerschapsonderwijs. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

ONL Participant
€ 1 per dag / € 365 per jaar

Doe mee én beslis mee met ONL. Laat je stem als ondernemer horen en word participant. We hebben je support nodig. Samen bereiken we méér!

Vriend van ONL
Jouw donatie, jij bepaalt

Als vriend en donateur bepaal je zelf voor welk bedrag je ONL steunt. Waar mogen wij jouw donatie aan besteden? Ook dat bepaal je zelf!

Partners - samen sterk

ONL wil de krachten bundelen met ondernemersverenigingen & brancheorganisaties in heel Nederland. Hoe kunnen wij elkaar versterken?

Onderwijsinstellingen

Ook onderwijsinstellingen met ondernemerschap in het curriculum, kunnen aansluiten bij ONL. Samen investeren we in de ondernemers van de toekomst.