Doe mee met het Ondernemerspanel!

Via het Ondernemerspanel kunnen ondernemers hun stem laten horen, kennis delen en hun mening geven over actuele onderwerpen. Deze input wordt rechtstreeks overgebracht naar beleidmakers, De Eerste- en Tweede Kamer en het kabinet, maar ook naar de media. Ons doel is om de belangen van ondernemers op deze manier nog beter te kunnen behartigen in politiek Den Haag, de plek waar de beslissingen worden genomen.

Gezocht: brede vertegenwoordiging uit alle branches

We zoeken zoveel mogelijk ondernemers die op regelmatige basis korte vragenlijsten beantwoorden over alle zaken waar ondernemers mee te maken krijgen. Het gaat om kwalitatief en kwantitatief onderzoek op het digitale Ondernemerspanel-platform waar zowel via de computer, tablet en de mobiele telefoon aan meegedaan kan worden. Of het nou gaat om nieuwe wetgeving of andere problemen waar ondernemers tegenaan lopen. Wij zoeken voor ons Ondernemerspanel een brede vertegenwoordiging uit alle sectoren: van kleinbedrijf tot mkb en nationale spelers.

Geef je op

Om deel te nemen aan het Ondernemerspanel is een eenmalige registratie nodig die slechts enkele minuten in beslag neemt. Je krijgt een seintje als er een nieuw onderzoek klaar staat. Alle gegevens zijn geanonimiseerd en de privacy van jou en jouw bedrijf is dus gewaarborgd. Je hoeft niet aangesloten te zijn bij ONL om deel uit te maken van het ondernemerspanel.

Klik hier om deel te nemen aan het Ondernemerspanel.