Ondernemerspanel

Wat is het doel van het ondernemerspanel?

Via het Ondernemerspanel kunnen ondernemers hun mening geven over actuele onderwerpen, zoals netcongestie en hinderlijke regelgeving. Het gaat om korte onderzoeken waarvan de uitkomsten rechtstreeks worden overgebracht naar beleidmakers, de Eerste- en Tweede Kamer, het kabinet en de media. Ons doel is om de stem van de ondernemer te laten horen op de plek waar de beslissingen worden genomen.

Praat mee, bepaal mee en doe mee

Directe invloed

Door de krachten te bundelen als ondernemers(verenigingen) en brancheorganisaties kan een vuist worden gemaakt richting de Haagse politiek.

Up-to-date op ondernemersgebied

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving op ondernemersgebied en profiteer van de directe lijnen van ONL voor Ondernemers naar de landelijke politiek.

Exclusieve ondernemersevents

Beter zichtbaar

Vergroot de zichtbaarheid van jouw bedrijf of brancheorganisatie in de politiek door het aansluiten bij ONL. Haak aan bij excusieve ondernemersevenementen.

Https://unsplash.com/photos/f2krf Qfcqw

Sluit je aan bij ONL!

Blijf op de hoogte van alle belangrijke (politieke) ontwikkelingen op ondernemersgebied, het vergroten van zichtbaarheid, directe invloed op wet- en regelgeving door middel van lobby en toegang tot exclusieve ondernemersevenementen.

Nieuws over het Ondernemerspanel

Pexels Marcin Jozwiak 2800121
Bijna helft van ondernemers vreest problemen door zero-emissiezone
Geplaatst op: 17-06-2024
Erik Ziengs Foto Femke Van Den Nouweland
ONL voor Ondernemers start onderzoek naar coronaschuldenproblematiek
Geplaatst op: 28-03-2024