ONL voor Ondernemers bundelt krachten met De Eendracht

ONL voor Ondernemers bundelt per 1 januari 2024 de krachten met De Eendracht. “Een fantastische uitdaging die heel goed bij ons past”, zegt directeur Marijn van der Kolk van De Eendracht. Afgelopen week werd de samenwerkingsovereenkomst ondertekend door Hans Biesheuvel en Van der Kolk. “De Eendracht richt zich al dertig jaar specifiek op de mkb-markt en groeit daar gestaag in. ONL past precies in die strategie. We hebben er dan ook bijzonder veel zin in om samen aan de slag te gaan”, aldus De Eendracht-directeur.

ONL is een stichting die zich al tien jaar lang elke dag hard inzet voor de belangenbehartiging van MKB-ondernemers in politiek Den Haag en de stem van de ondernemer daar fantastisch heeft laten horen. Bij ONL zijn zowel brancheverenigingen als individuele bedrijven direct aangesloten. Oprichters Hans Biesheuvel en Mirjam van der Linden hebben besloten per 1 december een stap opzij te doen en het stokje over te dragen aan een nieuw te vormen dagelijks bestuur onder leiding van de nieuwe voorzitter Erik Ziengs (oud-Kamerlid voor de VVD). Hans, Mirjam en Frederique Biesheuvel gaan samen de Raad van Toezicht vormen.

Van der Kolk: “We werken al een tijdje voor onze verenigingen samen met ONL en ze doen fantastisch werk. Ik heb daardoor de afgelopen periode samen met Hans Biesheuvel goede gesprekken gevoerd over de mkb-markt en alle uitdagingen. Er is een goede klik en de mentaliteit en ondernemende werkwijze van ONL en Eendracht passen goed bij elkaar. Nu ONL in 2024 een nieuwe fase ingaat is dat een goed moment om samen met het nieuwe bestuur en de toezichthouders te gaan werken aan de verdere groei en ontwikkeling van ONL.”

Meer nieuwsberichten

Groepsfoto Arbeidsmarktpoort
Arbeidsmarkt kan niet zonder arbeidsmigranten
Geplaatst op: 17-04-2024
Whatsapp Image 2024 04 11 At 08.36.47 (1)
Tweede Kamerleden verontrust over situatie kleinbedrijf
Geplaatst op: 12-04-2024
Erik Ziengs Foto Femke Van Den Nouweland
ONL voor Ondernemers start onderzoek naar coronaschuldenproblematiek
Geplaatst op: 28-03-2024