Tweede editie Arbeidsmarktpoort in teken van politiek en polder

[vc_row][vc_column][vc_column_text]De tweede editie van ArbeidsmarktPoort in het Haagse Nieuwspoort, een tweejaarlijkse bijeenkomst over de toekomst van de arbeidsmarkt, staat voor de deur. Op dinsdag 24 oktober maken Kim Putters (Voorzitter SER) en Stan Kaatee (Directeur-Generaal Werk van het ministerie van Sociale Zaken en Werk en Irmgard Borghouts, bijzonder hoogleraar HRM & Sociale Zekerheid, onderdeel uit van het discussiepanel.

De samenwerking tussen politiek en polder staan centraal tijdens deze bijeenkomst ArbeidsmarktPoort. Alle panelleden gaan onder leiding van Felix Rottenberg met elkaar in gesprek over de huidige uitdagingen op de arbeidsmarkt en wat er nodig is om die te hervormen en toekomstbestendig te maken. De eerste editie van ArbeidsmarktPoort stond in het teken van het adviesrapport van de Commissie Borstlap. ArbeidsmarktPoort wordt georganiseerd door ONL, Bovib en de Vereniging van Detacheerders Nederland (VvDN).

De bijeenkomst in Nieuwspoort start om 15:30 uur. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@bovib.nl.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Meer nieuwsberichten

Erik Ziengs
Reactie ONL Hoofdlijnenakkoord: ‘Eindelijk wordt het mkb weer serieus genomen’
Geplaatst op: 16-05-2024
Verantwoordingsontbijt, Verantwoordingsdag, Rijksuitgaven, Evenement,
ONL-voorman Erik Ziengs schoof aan bij Verantwoordingsontbijt 
Geplaatst op: 16-05-2024
Afbeelding Van Whatsapp Op 2024 05 14 Om 18.07.46 C92a4b86
Petitieaanbieding Aziatische horeca in de Tweede Kamer
Geplaatst op: 15-05-2024